ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Talenschool Amsterdam

Het Talenpracticum is een talenschool in het centrum van Amsterdam. Beginners kunnen elke week instromen voor de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Turks, Arabisch, Russisch,  Pools, Indonesisch, Grieks, Zweeds en Nederlands.
Bij onze talenschool kunt u lessen volgen op de tijden die u zelf kiest (ochtend, middag of avond).

Als u al enige voorkennis heeft, dan is het talenpracticum geschikt om de grammatica op te frissen en flink te oefenen met spreken, schrijven en het vergroten van uw woordenschat. Tijdens de lessen wordt u bovendien altijd begeleid door de docenten van onze talenschool. U start in overleg op uw eigen niveau.

Als u al een stevige basis heeft, dan bieden wij privélessen aan om uw taalvaardigheden te perfectioneren . Ook voor speciale wensen zoals examentraining, presentaties of schrijfopdrachten zijn privélessen erg geschikt.

De privélessen worden op maat gemaakt. Samen met uw docent werkt u intensief aan het bereiken van uw lesdoelen. Dit kunnen onderwerpen uit de grammatica zijn, maar ook kan de focus liggen op bijvoorbeeld spreekvaardigheid.

Voor meer informatie over onze talenschool belt u naar het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam, of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.