ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Partners en testimonials

  • Waternet Academie
  • ESL Taalreizen biedt iedereen die geïnteresseerd is in het (beter) leren van buitenlandse talen de mogelijkheid te kiezen uit een groot aanbod van taalcursussen in het buitenland. Je hebt de keuze uit meer dan 20 talen, 50 landen en 300 bestemmingen! Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten cursussen: intensief, super-intensief, kortdurend vanaf slechts 1 week tot langdurend voor een heel tussenjaar, gecombineerd met activiteiten, stages, vrijwilligerswerk, enz. Bezoek onze website voor meer informatie. ESL Taalreizen
  • logo-ers_cmyk_print-kln
    expat-relocationservices.com
  • TSA Leonardo Da Vincischool
  • Rob Smits – Bureau voor durf  http://rob-smits.nl/

Links

danstherapieamsterdam.nl/en/home-eng/

https://www.jktranslate.com/nl/particuliere-vertalingen/diploma-vertalen

www.goedkoopstestudentenverzekeringen.nl

TutorMandarin is an online Chinese language teaching service and mobile application where professional tutors with over 500 hours of experience teach full spoken courses and individual topic-based classes through a state of the art virtual classroom. Each student gets a personalized learning experience — including their own custom student resume, individual class notes, and educational badges. Plus, all students get free access to our daily What’s On articles, curated Youtube videos, and Flashcards.
https://www.tutormandarin.net/en/

Reacties van cursisten

Ga vooral zo door! Ik ben zeer tevreden!
Naziha over de cursus Word

Ik heb heel veel geleerd! De lessen waren zeer aangenaam en leerzaam! Fijne manier van lesgeven, echt top!
Carola over de computerlessen

Gezellige en kundige juf!
Madelon over de privélessen Portugees

Olga over de Engelse en Spaanse lessen:

Na jarenlang twijfelen heb ik toch de stap gezet. Mijn laatste Engelse les op school was 30 jaar geleden. Sinds die tijd heb ik de wens gehad beter Engels te spreken en mijn schroom te overwinnen. Aangemoedigd door een aantal mensen om mij heen heb ik de stap naar het ENTA gezet. En wat een schot in de roos! Vriendelijke docenten die een professionele en veilige leeromgeving hebben gecreëerd. Ik ben in mijn eigen tempo aan de slag gegaan met de Engelse taal. Naast veel inhoudelijke kennis heb ik vooral geleerd dat ik geen schaamte hoef te hebben bij het maken van fouten. Het doel van het spreken van een andere taal is dat je met elkaar kunt communiceren en dat hoeft niet foutloos. Ondertussen werk ik iedere week een halve dag samen met een Engelse tuinman. Ik kan prima duidelijk maken wat ik wil zeggen. We lachen veel omdat we er niet altijd helemaal uit komen als het over plantnamen gaat. Want wat is een Madeliefje in het Engels? Als je maar lol hebt…….

Tijdens de jaren dat ik bezig was met Engelse les hebben mijn partner en ik een huis gekocht in Spanje. Ik besloot de Engelse les te stoppen en over te stappen naar de Spaanse les. Daar waar ik met Engels kon instromen in les 51, moest ik met Spaans echt beginnen met les 1. Wat een plezier heb ik daarvan gehad. Ik ben gekomen tot les 60. Doordat wij steeds langere periodes in Spanje verbleven, moest ik stoppen met de lessen in Amsterdam. Ik kon het niet meer combineren met mijn werk in Nederland. In Spanje doe ik mijn best te spreken met de lokale bevolking. Volle zinnen maken is moeilijk, maar met losse woorden kan ik prima duidelijk maken wat ik bedoel. De Spanjaarden die zien dat ik mijn best doe om hun taal te spreken, reageren vaak enthousiast. Een mooiere aanmoediging kun je niet hebben. Ik blijf oefenen en die volzinnen gaan vanzelf een keer komen!

Dank je wel ENTA voor de rustige en veilige leeromgeving, voor de professionele en coachende begeleiding van de vakbekwame docenten. Dank voor deze fijne leerervaring die ik niet meer zal vergeten. Thank you! Muchas gracias!

Gefeliciteerd met het halen van je certificaat!

Geslaagd voor het inburgeringsexamen met hulp van het ENTA

chday

3 keer raden voor welk vak mijn zoon nu het beste staat…? Inderdaad, Spaans! Dank jullie!!
Nicole

Hartelijk dank! Ik heb van de lessen genoten en het heeft me goed gedaan en geholpen.
Co

Ik heb een intensieve weekcursus Pools gedaan, waarin ik de basis van de Poolse taal wou leren. Ik ben zeer blij met het eindresultaat dat ik tot nog toe heb bereikt!
Anne

Ik ben net terug in Brussel en weer aan het werk. Ik wil graag onderstrepen dat ik helemaal tevreden ben met mijn cursus bij jullie en het verblijf in Amsterdam. Jullie zijn zo vriendelijk en behulpzaam en het was een plezier elke dag naar de school te gaan. Ik kan ook merken dat ik nu veel meer Nederlands begrijp. Ik wil heel zeker de school aan mijn collega’s aanbevelen!
Eva

I hope you are doing well, and I truly appreciate your dedication to teaching. I did very good after your classes! Please say hello to everyone in Eerste Nederlandse Talenpracticum, everyone was extremely nice to us.
Bernardo

Lieve leraressen! Moet even van mijn hart… Jullie 60 lessen maken mijn vakantie in Costa Rica hartstikke top! Zonder was het echt een stuk minder geweest. Dank jullie wel!!!! Nooit gedacht dat het al zo’n goede basis zou zijn om een eind heen te brabbelen met de ticos. Natuurlijk maak ik wel fouten, maar dat maakt niks uit. Ze begrijpen me elke keer weer… werkelijk helemaal kicken. Dagelijks leer ik nieuwe woorden erbij omdat jullie basis er is. Nogmaals DANK JULLIE WEL,
Hans

Ik wil jullie allen danken voor de Engelse lessen. Ik heb veel geleerd en hoop in september weer verder te gaan!
Ida

Hallo,ik ben Osama en ik ben 18 jaar. Ik werk en ga naar school. Via mijn school ben ik terecht gekomen bij in2Work en daar word ik begeleid door een jobcoach. Via mijn jobcoach ben ik bij het ENTA terecht gekomen om mijn Nederlands te verbeteren. Zo ga ik elke maandag naar mijn Nederlandse les voor 2 uurtjes. Ik werk het eerste uurtje op de computer en het tweede uurtje krijg ik privé-les bij een aardige mevrouw (Maja). We hebben in het begin afgesproken dat ik 10 uurtjes op de computer kon gaan werken en 10 uurtjes privé-les zou krijgen. Toen ik met mijn privé-lessen begon, hadden Maja en ik afgesproken dat ik elke week een verslag zou maken van mijn werk. Mijn opdracht was dat ik een verslag moest schrijven over wat ik die week allemaal gedaan had. Ik ben nu al bijna aan het einde van mijn uren en ik heb onwijs veel geleerd van Maja, Renée en de anderen die mij hebben geholpen. Hierbij wil ik ze heel graag bedanken voor wat ze voor mij gedaan hebben. Ik kan de dingen die ik bij het ENTA geleerd heb allemaal meenemen voor in de toekomst. Ik denk dat ik in de toekomst veel bij mensen thuis moet gaan werken en daarom is het heel belangrijk dat ik goed met ze kan communiceren.
Osama