ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Cursus Nederlands Amsterdam

Het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam (ENTA) biedt cursussen Nederlands aan op alle niveaus, zowel aan Nederlanders als aan anderstaligen.

Is Nederlands uw moedertaal? Dan kunt u een cursus schrijfvaardigheid volgen. In de cursus krijgt u o.a. meer inzicht in spelling, grammatica en stijl. Tevens oefent u met een correcte toepassing van de regels.

Is Nederlands uw tweede taal? Dan kunt u bij het Talenpracticum Amsterdam een cursus Nederlands doen om op een hoger niveau Nederlands te leren spreken of schrijven. Ook bieden wij taalcursussen ter voorbereiding op het Inburgeringsexamen of het Staatsexamen NT2, niveau 1 en 2. Heeft u het examen al behaald? Dan is de cursus voor vergevorderden iets voor u.

Kent u iemand die nog niet kan schrijven of lezen maar dat wel graag wil leren? Ook dan is het mogelijk om een cursus Nederlands op maat te doen bij het Talenpracticum Amsterdam.

Voor meer informatie over een cursus Nederlands bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.