ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Beginnerscursus Nederlands

Bent u op zoek naar een beginnerscursus Nederlands in Amsterdam? Het Eerste Nederlandse Talenpraktikum in Amsterdam (ENTA) is een taleninstituut dat al ruim 60 jaar ervaring heeft met het geven van beginnerscursussen Nederlands. U kunt bij ons terecht als Nederlands uw moedertaal is, maar ook als u het Nederlands als tweede taal heeft. Aan de hand van een intakegesprek en een test bepalen we uw startniveau en stellen we een programma op maat voor u vast. U kunt kiezen uit talenpracticumlessen, privélessen of een combinatie hiervan. In het talenpracticum kunt u op uw eigen niveau en in uw eigen tempo de basisvaardigheden van de Nederlandse taal leren. Zowel de spreek-, schrijf-, lees-, en luistervaardigheden komen aan bod. Er is altijd een docent aanwezig die u helpt en begeleidt bij de lesstof.

Als u privélessen wilt volgen, dan werkt u samen met uw docent intensief aan het verbeteren van het Nederlands. Al uw vragen worden behandeld en er is veel ruimte om bijvoorbeeld te spreken, uw schrijfvaardigheden te verbeteren of andere gewenste onderwerpen te behandelen. De inhoud van deze lessen kan zeer variëren, afhankelijk van uw lesdoelen. Iedere cursus wordt dan ook speciaal voor u op maat gemaakt.

Wilt u meedoen met de cursussen of wilt u eerst meer informatie over de beginnerscursussen Nederlands bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan. U mag ook direct bellen naar 020-6229376.