ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Voorbereiding op het Staatsexamen

Wilt u meedoen met het Staatsexamen NT2? Bij het Eerste Nederlandse Talenpraktikum in Amsterdam (ENTA) kunt u ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 een cursus volgen, waardoor uw slagingskansen voor het examen aanzienlijk vergroot worden! Het Eerste Nederlandse Talenpraktikum heeft als taleninstituut al jarenlang ervaring met het onderwijzen van Nederlands als tweede taal.

Het leertraject begint met een intakegesprek en een test. Aan de hand hiervan bepalen we uw startniveau en stellen we een programma op maat voor u vast. In het talenpracticum kunt u werken aan alle onderdelen van het Staatsexamen NT2: luisteren, lezen, spreken en schrijven. U kunt ook kiezen voor privélessen. In deze intensieve lessen wordt er dieper op de stof ingegaan en aandacht besteed aan de onderdelen van de Nederlandse taal die u moeilijk vindt. Tijdens de cursus wordt veel gewerkt met oefenexamens NT2, zodat u een goede indruk krijgt van wat er op het examen van u verwacht wordt. Zowel de lengte, de frequentie als de tijden van de lessen zijn flexibel.

Voor meer informatie over de cursussen ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376.