ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Schrijfvaardigheid

Heeft u moeite met schrijven en spelling? Bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam (ENTA) is het mogelijk om snel en op elk niveau te starten met een cursus Schrijfvaardigheid. Al ruim 60 jaar hebben wij ervaring met het bieden van taalcursussen, waaronder Nederlandse schrijfvaardigheid.

Niveau 1: Spelling
Voor de allereerste stappen van het spellen kunt u beginnen met een lespakket van 30 uur voor € 445, -. Hierin leert u de opbouw van woorden en zinnen. Het is mogelijk om snel te starten. Het lestempo bepaalt u zelf en er is veel tijd om vragen te stellen of te herhalen als dat nodig is. Een gratis proefles is mogelijk!

Niveau 2: Spelling
Heeft u alleen problemen met het spellen van de lastige woorden en met de t’s en de d’s? Dan kunt u op het tweede niveau instappen. Ook hier begint u met een lespakket van 30 uur in het talenpracticum. U werkt in uw eigen tempo, stap voor stap, aan de spelling. Om de sfeer te proeven is een gratis proefles zeker aan te raden!

Niveau 3: Spelling
Wilt u uw spellingkennis ophalen? Dan is de opfriscursus “Spelling” waarin alle regels aan bod komen iets voor u. Zowel de basisregels, waaronder het gebruik van ‘hen’ versus ‘hun’, tot en met de meer gedetailleerde richtlijnen over het spellen van buitenlandse woorden, zoals werkwoorden uit het Engels, komen hierbij aan de orde. De cursussen starten in onderling overleg.

Niveau 4: Grammatica
Vindt u het moeilijk om de spellingsregels goed toe te passen? Dan is de cursus “Grammatica” de volgende stap. Door meer inzicht te krijgen in onze grammatica, weet u precies hoe de regels toegepast moeten worden.

Niveau 5: Stijl
Heeft u moeite om uw woorden goed op papier te zetten of om de boodschap netjes over te brengen? In de cursus “Stijl” leert u uw boodschap correct te verpakken en teksten goed op te bouwen. In overleg kunt u starten wanneer het u uitkomt.

Niveau 6: Schrijven op hoog niveau
Heeft u hulp nodig voor een specifieke schrijfopdracht, zoals: CV, sollicitatiebrief, scriptie, rapporten van het werk, etc.? Dat is mogelijk in privélessen waarin u de docent met u mee laat denken om uw schrijfproblemen op te lossen. Deze cursus biedt volledig maatwerk en biedt u de mogelijkheid om uw eigen teksten, opdrachten of zakelijke correspondentie eens letterlijk onder de loep te laten nemen.
Starten is vrijwel direct mogelijk. Een basismodule van 10 uur privéles kost € 700,-

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 020-6229376 of het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.