ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Privéles Nederlands

Vindt u het moeilijk om een duidelijke, zakelijke brief op te stellen? Twijfelt u of bepaalde woorden eindigen op een t of d? Is uw baas niet tevreden over uw geschreven teksten of rapporten? Bent u in de war geraakt door alle spellingsregels? Of wilt u uw grammatica en gebruik van leestekens verbeteren? Welk onderwerp van de Nederlandse taal u ook wilt leren of verbeteren: het begint met een cursus bij het Eerste Nederlandse Talenpraktikum in Amsterdam (ENTA).

Het ENTA biedt privélessen Nederlands aan voor iedereen die zich in het dagelijkse leven beter schriftelijk wil leren uitdrukken. De cursus wordt afgestemd op uw behoeften. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn: tekstopbouw, zinsbouw, woordkeus, spelling, lay-out, grammaticaregels en het gebruik van leestekens. Tijdens de cursus leert u vlot en helder schrijven, waarbij u de regels van de grammatica, spelling en leestekens steeds kunt toepassen.
Het is ook mogelijk om u in de privéles Nederlands te richten op het schrijven van professionele brieven en verslagen of om uw presentatie- of telefoontechnieken te verbeteren.

Kortom: de privélessen Nederlands zijn er voor iedereen en voor elk niveau!

Voor meer informatie over de privélessen Nederlands bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.