ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam

Dat het begint met taal, weten wij bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam (ENTA) al meer dan 60 jaar. Zolang hebben wij namelijk al ervaring met het geven van lessen op alle niveaus in Nederlands (zowel voor Nederlanders als voor anderstaligen) en 15 vreemde talen, waaronder Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Deens, Grieks, Pools, Turks, Russisch, Arabisch en Indonesisch. Bij ons taleninstituut begint u op uw eigen niveau met het leren van een taal en u kunt zelf de lestijden bepalen.

U kunt bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum niet alleen een taal leren; het is ook mogelijk te beginnen met een computercursus. Door onze persoonlijke aanpak en flexibele lestijden kan iedereen een cursus naar wens vinden. Het Eerste Nederlandse Talenpracticum is een taleninstituut dat cursussen op maat verzorgt, zowel voor particulieren als bedrijven. Snel, persoonlijk en efficiënt is steeds ons motto. Als u wilt starten met een cursus, dan kan dat wanneer u wilt. Bovendien mag u eerst een gratis proefles komen volgen.

Voor meer informatie over de cursussen bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376.