Goededag!

Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam

Dat het begint met taal, weten wij bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam (ENTA) al meer dan 60 jaar! Zolang hebben wij namelijk al ervaring met het geven van lessen op alle niveaus in Nederlands (zowel voor Nederlanders als voor anderstaligen) en 15 vreemde talen, waaronder Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Deens, Turks, Russisch, Arabisch, Chinees en Indonesisch.

Bij ons taleninstituut begin je op je eigen niveau met het leren van een taal en je kunt zelf de lestijden bepalen.

Je kunt bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum niet alleen een taal leren; het is ook mogelijk te beginnen met een computercursus. Door onze persoonlijke aanpak en flexibele lestijden kan iedereen een cursus naar wens vinden.

Particulieren & bedrijven

Cursussen op maat

Het Eerste Nederlandse Talenpracticum is een taleninstituut dat cursussen op maat verzorgt, zowel voor particulieren als bedrijven. Snel, persoonlijk en efficiënt is steeds ons motto. Als je wil starten met een cursus, dan kan dat wanneer je maar wilt. Bovendien mag je eerst een gratis proefles komen volgen.

Voor meer informatie over de cursussen bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 (0) 20 622 9376

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
Nederland