ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Cursus Spaans volgen in Amsterdam

¿Hola, habla usted español? Weet u nog niets van de Spaanse taal, maar zou u wel graag Spaans willen leren? Of wilt u uw Spaans opfrissen of verder uitbreiden? Dat is mogelijk bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in hartje Amsterdam.

Op ieder moment kunt u op uw eigen niveau starten met de cursus Spaans in het talenpracticum of met privélessen. Dit kan overdag of ’s avonds, want u bepaalt zelf uw lestijden. Geheel in uw eigen tempo leert u dan de Spaanse taal spreken en begrijpen. U wordt hierbij tijdens de gehele cursus geholpen door onze docenten. In de lessen gaat u veel zelf spreken en de taal veel in de praktijk brengen. Door de hele les actief te oefenen raakt u al snel vertrouwd met de Spaanse taal. Stap voor stap leert u daarnaast ook lezen, schrijven, luisteren en de grammatica begrijpen.

Het is mogelijk vrijblijvend kennis te maken met onze cursus Spaans tijdens een gratis proefles in het talenpracticum. Als u de beginnerscursus afgerond heeft, kunt u direct doorstromen naar de vervolgcursus Spaans voor gevorderden.

Voor meer informatie over de cursus Spaans bij het Eerste Nederlandse Talenpraktikum Amsterdam kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.