ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Cursus Portugees volgen in Amsterdam

Bem-vindo! Zoekt u een cursus Portugees voor beginners of wilt u uw Portugees verder perfectioneren? Het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam (ENTA) biedt cursussen Portugees voor absolute beginners tot en met gevorderden. U kunt kiezen uit een cursus Portugees in het talenpracticum, privélessen of combinatiecursussen.

In het talenpracticum ligt het accent vooral op de verbetering van uw spreek- en schrijfvaardigheden. Ons lesmateriaal voor deze taalcursussen komt uit de dagelijkse praktijk, waardoor de lessen Portugees een individueel karakter krijgen. Iedere cursist kan op zijn eigen niveau én in zijn eigen tempo de taal leren onder begeleiding van onze docent. Er is volop ruimte om te herhalen of meer uitleg te vragen.

In de privélessen kunnen snel resultaten bereikt worden door de intensieve samenwerking tussen de docent en de student. De inhoud van de privéles wordt afgestemd op de wensen van de cursist. Daarom is de inhoud van de privélessen Portugees per cursist verschillend. Er kan bijvoorbeeld veel tijd besteed worden aan het zelf spreken, maar ook kunnen er specifieke problemen uit de grammatica aan bod komen. Het verschil tussen het Portugees uit Portugal of uit Brazilië komt ook aan bod.

Voor meer informatie over de cursus Portugees bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376. om een afspraak te maken