Ciao!

Cursus Italiaans volgen in Amsterdam

Wil je Italiaans leren of je Italiaans verbeteren? Het Eerste Nederlandse Talenpraktikum in Amsterdam (ENTA) biedt cursussen Italiaans voor absolute beginners tot en met gevorderden. Je hebt de keuze uit een cursus Italiaans in het talenpracticum, eventueel gecombineerd met privélessen.

In het talenpracticum train je vooral je spreek- en schrijfvaardigheden. Het materiaal dat we gebruiken binnen deze taalcursus Italiaans komt uit de dagelijkse praktijk. Hierdoor krijgen de lessen een individueel karakter. Met andere woorden: iedere cursist kan op zijn eigen niveau én in zijn eigen tempo de Italiaanse taal leren. Tijdens de lessen is er bovendien altijd een docent aanwezig die de cursisten begeleiding biedt, testen afneemt en hem of haar vooruit helpt met de lesstof.

BEKIJK DE VIDEO om een indruk te krijgen van het Talenpracticum in Amsterdam.

Privélessen Engels

Persoonlijk en op maat

In de privélessen staat een intensieve werkwijze centraal. De student werkt samen met de docent om zijn of haar doel zo snel mogelijk te realiseren. Er kunnen specifieke problemen uit de Italiaanse grammatica behandeld worden en er is meer dan genoeg ruimte voor de cursist om zelf te spreken. De inhoud van deze lessen kan dus zeer variëren; het is immers geheel afhankelijk van de behoeftes van de cursist.

Voor meer informatie over de cursus Italiaans bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag hier direct een GRATIS proefles aan.

Heb je een vraag of wil je graag teruggebeld worden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

contactinformatie

Telefoon

+31 (0) 20 622 9376

E-mail

info@talenpracticum.eu

Adres

Koningsplein 1 – 3e etage
1017 BB Amsterdam
Nederland