ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Cursus Frans volgen in Amsterdam

Salut! Wilt u Frans leren of uw Frans verbeteren? Het Eerste Nederlandse Talenpraktikum in Amsterdam (ENTA) biedt cursussen Frans voor absolute beginners tot en met gevorderden. U heeft de keuze uit een cursus Frans in het talenpracticum en/of privélessen.

In het talenpracticum ligt de focus met name op de spreek- en schrijfvaardigheden. U wordt hierin actief getraind. Het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt, is afkomstig uit de dagelijkse praktijk. Hierdoor hebben de lessen een individueel karakter, wat erop neerkomt dat iedere cursist op zijn eigen niveau én in zijn eigen tempo kan leren. Tijdens deze lessen is er continu een docent aanwezig die de cursisten begeleidt, test en verder helpt met de lesstof.
In de privélessen werkt de student samen met een docent intensief aan het verbeteren van de Franse taal. Er kunnen specifieke problemen en onderwerpen behandeld worden en er is veel ruimte voor de cursist om zelf te spreken. De inhoud van deze lessen wordt op de wensen en behoeften van de cursist afgestemd.

Voor meer informatie over de cursus Frans bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376.