ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Cursus Engels volgen in Amsterdam

How are you? Wilt u Engels leren of uw Engels verbeteren? Het Eerste Nederlandse Talenpraktikum in Amsterdam (ENTA) biedt cursussen Engels voor absolute beginners tot en met gevorderden. U heeft de keuze uit een cursus Engels in het talenpracticum en/of privélessen.

In het talenpracticum wordt u door middel van spreek- en schrijfopdrachten getraind in de actieve beheersing van de taal. Het materiaal dat we gebruiken binnen deze cursus is gericht op de dagelijkse praktijk. Hierdoor hebben de lessen een individueel karakter, wat erop neerkomt dat iedere cursist op zijn eigen niveau én in zijn eigen tempo kan leren. Tijdens deze lessen is er altijd een docent aanwezig die de cursisten begeleidt, test en vooruit helpt met de lesstof.
In de privélessen werkt de student samen met een docent intensief aan het verbeteren van het Engels. Er kunnen specifieke problemen en onderwerpen behandeld worden, zoals Business English. Bovendien is er veel ruimte voor de cursist om zelf te spreken. De inhoud van deze lessen kan zeer variëren, afhankelijk van de behoefte van de cursist.

Voor meer informatie over de cursus Engels bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376.