ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Beginnerscursus Spaans

Buenos días, buenas tardes of buenas noches? Spreekt u nog geen Spaans, maar zou u het wel willen leren? Dat kan bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum (ENTA) in het centrum van Amsterdam.

Voor onze beginnerscursussen Spaans hoeft u geen enkele kennis te hebben van de Spaanse taal. Als u wilt, kunt u op elk moment starten met de beginnerscursus Spaans in het talenpracticum. Hier leert u in uw eigen tempo de Spaanse taal. Ook kunt u zelf uw lesdagen en lestijden bepalen. Tijdens de gehele beginnerscursus Spaans bent u verzekerd van de deskundige begeleiding van onze docenten. Doordat u in de lessen vanaf het begin zelf veel gaat spreken, raakt u al snel vertrouwd met de Spaanse taal. Behalve spreken, leert u ook stap voor stap te lezen, schrijven en luisteren. Maak kennis met onze beginnerscursus Spaans tijdens een gratis proefles. Na de beginnerscursus Spaans is het natuurlijk mogelijk om door te stromen naar de vervolgcursus Spaans voor gevorderden.

Voor meer informatie over de beginnerscursus Spaans bij het Eerste Nederlandse Talenpraktikum Amsterdam kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376.