ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Beginnerscursus Italiaans

Ciao! Bent u op zoek naar een beginnerscursus Italiaans? Bij het Talenpracticum bent u welkom bij de cursus “Italiaans voor beginners”, maar het is ook mogelijk te kiezen voor privélessen Italiaans.

In het talenpracticum oefent u veel met spreken, schrijven en het opbouwen van een basiswoordenschat. Het materiaal bij deze beginnerscursus is toegespitst op de dagelijkse praktijk. De lessen hebben een individueel karakter. Dit heeft als voordeel dat iedere cursist op zijn eigen niveau én in zijn eigen tempo Italiaans kan leren. Tijdens de lessen wordt u bovendien altijd begeleid door onze deskundige docenten.

In de privélessen Italiaans wordt de inhoud op maat gemaakt. Samen met uw docent werkt u intensief aan het bereiken van uw lesdoelen. Dit kunnen onderwerpen uit de Italiaanse grammatica zijn, maar ook kan de focus liggen op spreekvaardigheid. De inhoud van de privélessen Italiaans varieert dus per cursist; het is immers geheel afhankelijk van uw wensen!

Voor meer informatie over de beginnerscursus Italiaans bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u kennis komen maken?
U mag ook direct bellen naar 020-6229376 om de gratis proefles af te spreken!