ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Beginnerscursus Engels

How do you do? Bent u op zoek naar een beginnerscursus Engels in Amsterdam? Het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam (ENTA) biedt beginnerscursussen Engels voor mensen die nog weinig of helemaal geen kennis hebben van de Engelse taal. Met de beginnerscursus in het talenpracticum leert u stapsgewijs binnen korte tijd goed spreken en schrijven in de Engelse taal en u bouwt al snel een flinke woordenschat op. Natuurlijk kunt u tijdens deze lessen rekenen op de persoonlijke begeleiding en coaching van onze docenten. U bepaalt bij ons zelf wanneer u begint met het leren van de Engelse taal.

Onze beginnerscursussen Engels volgt u in uw eigen tempo, op uw eigen niveau en op de tijden die u het beste uitkomen. Doe eerst een gratis proefles bij ons taleninstituut en maak kennis met onze cursus en onze lesmethode! Natuurlijk zijn er na de beginnerscursus ook cursussen Engels voor gevorderden.

Voor meer informatie over de beginnerscursus Engels bij het Eerste Nederlandse Talenpraktikum Amsterdam kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376.