ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu
 
 

Op vakantie? Eerst een taalcursus!

 
 

 

 

Heb je al vakantieplannen gemaakt voor deze zomer? Voor het eerst naar Spanje? Een culturele rondreis door Italië? Of kijk je er naar uit om ook dit jaar een aantal weken in Frankrijk door te brengen? Wanneer je dan Spaans, Italiaans of Frans spreekt, kan dat een wereld van verschil maken.

Het is nu nog mogelijk om voor de zomervakantie een eerste stap te maken of om je taalniveau te verhogen. Als beginner kun je direct starten met een cursus Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees of bijvoorbeeld Italiaans. Je kunt dan deze zomer al behoorlijk uit de voeten tijdens je vakantie. Heb je al enige kennis? Dan ben je nog in de gelegenheid om voor de zomer je taalniveau te verhogen. Bijvoorbeeld niet alleen een broodje kunnen bestellen bij de bakker, maar ook een praatje kunnen maken over de omgeving of het weer. Je leert bij ons op je eigen niveau en in je eigen tempo een vreemde taal.

Een intensieve weekcursus is ook mogelijk. Je krijgt dan van maandag tot en met vrijdag in totaal 25 uur les. Bel snel voor een gratis proefles om nog voor je vakantie een taalcursus te kunnen volgen.

 

Talenpracticum Amsterdam: 020 – 6229376 (op maandag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 20.00 uur en op dinsdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur).

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.