ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu
 
 

Nederlands leren lezen en schrijven voor Nederlandstaligen

 
 

 

 

Kent u iemand die nog niet (of niet goed) kan schrijven of lezen maar dat wel graag wil leren?
Het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam (ENTA) biedt Nederlandse lessen aan in de breedste zin van het woord. Er zijn cursussen op alle niveaus voor mensen die Nederlands leren als tweede taal (NT2) en voor mensen met Nederlands als moedertaal (NT1). Ook wie nog veel moeite heeft met lezen en schrijven of nog helemaal niet kan lezen en schrijven in het Nederlands kan bij het Talenpracticum Amsterdam een cursus volgen.

Waarom leren lezen en schrijven?

Beter Nederlands kunnen lezen en schrijven helpt bijvoorbeeld bij de dagelijkse boodschappen, als u formulieren voor instanties in moet vullen of om brieven van de gemeente te kunnen begrijpen, om een mailtje te kunnen schrijven naar familie, bij het reizen met het openbaar vervoer of om gewoon bij het wandelen de straatnaamborden te kunnen lezen.


Snel vorderingen maken met individuele cursus

Laaggeletterden die de stap willen wagen om Nederlands te leren lezen en schrijven kunnen het Talenpracticum Amsterdam eerst bezoeken voor een kennismakingsgesprek. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunnen wij veel vertellen over de cursus Nederlands. Omdat wij gespecialiseerd zijn in individuele cursussen kunnen de lessen op ieder moment starten. Cursisten volgen lessen in hun eigen tempo en op zelf gekozen lestijden. Het individuele karakter maakt de lessen laagdrempelig en de begeleiding heel persoonlijk.

Kent u mensen die (beter) Nederlands willen leren lezen en/of schrijven?

Het Talenpracticum Amsterdam is van maandag t/m vrijdag bereikbaar op nummer 020 6229376.

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.