ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Online Taalcursus

Het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam (ENTA) is een kleinschalig taleninstituut in het centrum van Amsterdam voor iedereen die in zijn eigen tempo een taal wil leren. Het Eerste Nederlandse Talenpracticum is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u online een taalcursus op maat volgen? Wij geven privélessen via Skype in Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Deens (alleen beginners) en Noors. Begin direct met het leren van een taal wanneer u maar wilt en waar u ook bent!

De privélessen via Skype werken als volgt:
*U meldt zich aan voor een gratis kennismaking van 25 min. via de mail of door ons te bellen.
*Wij bespreken uw wensen, uw instapniveau en het aantal lessen dat u zou willen gaan volgen. Ook spreekt u een datum af voor de gratis proefles.
*Onze docent neemt contact met u op voor de sessie. Hierin bespreekt u ook met de docent wanneer en hoe vaak u lessen wilt volgen. Een les bestaat uit 50 min. Een pakket van 10 privélessen kost € 600,–.
*Daarna ontvangt u een offerte en een factuur.
*U betaalt de lessen.
*U begint met de cursus.
*Aan het einde van de cursus ontvangt u een evaluatie/certificaat.

Voor meer informatie of voor aanmelding voor de online taallessen bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam, kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U mag ook direct bellen naar 020-6229376 of 06 51982491.