ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Talencursus op maat

Zoekt u een taalcursus op maat in hartje Amsterdam? Wilt u in uw eigen tempo een taal leren? Dan bent u bij het Eerste Nederlandse Talenpraktikum Amsterdam (ENTA) aan het juiste adres voor een maatwerk taalcursus. Het ENTA is een taleninstituut waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen om een taal te leren of te verbeteren.

Onze jarenlange ervaring van meer dan 60 jaar en onze persoonlijke benadering staan garant voor succesvolle trainingen. U begint met een gratis intakegesprek. Daarna bieden wij u een individueel programma, geheel volgens uw eigen wensen. Dit programma kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen. Als u wilt, kunt u direct aan de slag met uw maatwerk taalcursus. Door onze individuele aanpak en ons grote aanbod aan taalcursussen, vindt u gegarandeerd het pakket waarnaar u op zoek bent.

We hebben maatwerk taalcursussen in Nederlands, NT2, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees. Beginnerscursussen zijn er voor Zweeds, Deens, Grieks, Turks, Russisch, Arabisch en Indonesisch. Tot slot hebben wij speciale cursussen voor mensen die nog niet of nauwelijks kunnen lezen en schrijven, maar die dit wel graag willen leren. Kom gerust de sfeer proeven tijdens een gratis intake!

Voor meer informatie over maatwerk taalcursussen bij het Eerste Nederlandse Talenpracticum in Amsterdam kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw GRATIS proefles aan.
U mag ook direct bellen naar 020-6229376.