ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Methode & Niveaus

elisefrDe afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van de wereldwijde communicatie.
Door de computer en met name de ontwikkeling van e-mail, social media en internet wordt de wereld steeds kleiner. Het goed leren omgaan met de computer is voor iedereen van belang om optimaal mee te kunnen draaien in de maatschappij.

Het Eerste Nederlandse Talenpracticum heeft al een jarenlange ervaring in taalkundige communicatie. Daarnaast heeft het ENTA zich met succes toegelegd op het ontwikkelen van praktische computercursussen. Onze cursussen zijn geschikt voor alle leeftijden.
Tarieven

WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN ONZE CURSUSSEN?

Individuele benadering
Aan de hand van het cursusboek gaat u direct zelf aan de slag. Tijdens de lessen is de docent altijd aanwezig voor persoonlijke begeleiding. Zodra u hulp nodig heeft of met vragen zit, komt de docent bij u. Op deze manier kunt u stap voor stap zelfstandig werken, maar u bent wel de hele les verzekerd van goede begeleiding.

Altijd starten op uw eigen niveau
U hoeft geen rekening te houden met anderen, want u begint altijd op uw eigen niveau. Daarom zijn onze cursussen toegankelijk voor zowel absolute beginners als voor mensen met meer voorkennis.

Zelf het lestempo en de lestijden bepalen
Zodra u besloten heeft dat u een cursus wilt gaan doen, kunt u beginnen met de lessen. Binnen onze ruime openingstijden bepaalt u dan zelf hoeveel lessen per week u doet en op welke tijden. Zo zijn de cursussen voor iedereen geschikt: ongeacht of u veel of weinig tijd heeft of misschien niet op vaste tijden kunt komen. Er is voldoende ruimte om de lesstof te herhalen en vragen te stellen.

Snelle vorderingen en resultaten
Onze lesmethode heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Vele cursisten hebben bij ons met succes een computercursus gevolgd.

Gratis proefles
Heeft u nog vragen of wilt u eerst eens kijken hoe een les verloopt? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefles om een goede indruk te krijgen van onze lessen. Tarieven

Cursus op maat
Als u al met de computer werkt maar specifieke problemen hebt met bovenstaande programma’s, dan kunnen we na een intake een lesprogramma op maat voor u ontwikkelen, al of niet in combinatie met privélessen .

Privélessen
Ook voor heel specifieke vragen kunt u bij ons terecht. Privélessen kunnen buiten de reguliere lestijden om gegeven worden. Ook kunnen wij op verzoek lessen verzorgen op locatie, bijvoorbeeld op de werkplek. Privélessen zijn ook een uitstekende aanvulling op of afsluiting van de reguliere lessen.

Certificaat
Aan het einde van de cursus ontvangt u bij goed resultaat een certificaat.