ENTA
Koningsplein 1 - 3e etage
1017 BB Amsterdam
020 622 9376
info@talenpracticum.eu

Op vakantie? Eerst een taalcursus!

Heb je al vakantieplannen gemaakt voor deze zomer? Voor het eerst naar Spanje? Een culturele rondreis door Italië? Of kijk je er naar uit om ook dit jaar een aantal weken in Frankrijk door te brengen? Wanneer je dan Spaans, Italiaans of Frans spreekt, kan dat een wereld van verschil maken.

Het is nu nog mogelijk om voor de zomervakantie een eerste stap te maken of om je taalniveau te verhogen. Als beginner kun je direct starten met een cursus Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees of bijvoorbeeld Italiaans. Je kunt dan deze zomer al behoorlijk uit de voeten tijdens je vakantie. Heb je al enige kennis? Dan ben je nog in de gelegenheid om voor de zomer je taalniveau te verhogen. Bijvoorbeeld niet alleen een broodje kunnen bestellen bij de bakker, maar ook een praatje kunnen maken over de omgeving of het weer. Je leert bij ons op je eigen niveau en in je eigen tempo een vreemde taal.

Een intensieve weekcursus is ook mogelijk. Je krijgt dan van maandag tot en met vrijdag in totaal 25 uur les. Bel snel voor een gratis proefles om nog voor je vakantie een taalcursus te kunnen volgen.

 

Talenpracticum Amsterdam: 020 – 6229376 (op maandag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 20.00 uur en op dinsdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur).
Nederlands leren lezen en schrijven voor Nederlandstaligen

Kent u iemand die nog niet (of niet goed) kan schrijven of lezen maar dat wel graag wil leren?
Het Eerste Nederlandse Talenpracticum Amsterdam (ENTA) biedt Nederlandse lessen aan in de breedste zin van het woord. Er zijn cursussen op alle niveaus voor mensen die Nederlands leren als tweede taal (NT2) en voor mensen met Nederlands als moedertaal (NT1). Ook wie nog veel moeite heeft met lezen en schrijven of nog helemaal niet kan lezen en schrijven in het Nederlands kan bij het Talenpracticum Amsterdam een cursus volgen.

Waarom leren lezen en schrijven?

Beter Nederlands kunnen lezen en schrijven helpt bijvoorbeeld bij de dagelijkse boodschappen, als u formulieren voor instanties in moet vullen of om brieven van de gemeente te kunnen begrijpen, om een mailtje te kunnen schrijven naar familie, bij het reizen met het openbaar vervoer of om gewoon bij het wandelen de straatnaamborden te kunnen lezen.


Snel vorderingen maken met individuele cursus

Laaggeletterden die de stap willen wagen om Nederlands te leren lezen en schrijven kunnen het Talenpracticum Amsterdam eerst bezoeken voor een kennismakingsgesprek. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunnen wij veel vertellen over de cursus Nederlands. Omdat wij gespecialiseerd zijn in individuele cursussen kunnen de lessen op ieder moment starten. Cursisten volgen lessen in hun eigen tempo en op zelf gekozen lestijden. Het individuele karakter maakt de lessen laagdrempelig en de begeleiding heel persoonlijk.

Kent u mensen die (beter) Nederlands willen leren lezen en/of schrijven?

Het Talenpracticum Amsterdam is van maandag t/m vrijdag bereikbaar op nummer 020 6229376.